04/11/2014

Ontmoet Datwyler!

"IT Room Infra" in Den Bosch op 6 november 

Op 6 november vindt het jaarlijkse "IT Room Infra Event" voor het eerst plaats in Den Bosch. Met zestig exposanten is gewerkt aan een inspirerend lezingenprogramma en er is op de kennismarkt veel te zien.

IT Room Infra is het enige evenement in Nederland waar het bouwen van computerruimtes en datacenters centraal staat. Is het slim om eigen faciliteiten te bouwen of is het outsourcen naar een extern datacenter een betere optie? Ook bij deze vraag wordt uitgebreid stilgestaan. Wanneer er gekozen wordt om zelf te bouwen (of te verbouwen) dient een ruimte energiezuinig, betrouwbaar, en schaalbaar te zijn. Welke technieken zijn er beschikbaar en welke keuzes moeten er worden gemaakt?

Mocht u ook van plan zijn het evenement te bezoeken, nodigen wij u hierbij van harte uit voor een bezoekje aan de stand van Datwyler. Stel ons in de gelegenheid om u onze producten, oplossingen en services voor uw datacentrum voor te stellen en te verklaren. Wij zien uw bezoek met plezier tegemoet!

Toegang is gratis voor beheerders, managers, eigenaren en installateurs van datacenters/computerruimtes (en overige decision makers m.b.t. de aanschaf van infrastructuur).
 
Leveranciers, (sales)consultants, werving & selectie consultants en alle overige commerciële functies zijn welkom vanaf 15.30 uur voor een rondleiding, de laatste plenaire sessie en de afsluitende borrel.

Uw persoonlijke relatiecode is ITR3050 en de unieke link:

https://registration.n200.com/survey/1dxndbqwyoj4i/register?actioncode=ITR3050