02/10/2015

Groot feest op de stand in Basel

Jubileumfeest op de "ineltec"

Eind juni vonden er in het Datwyler hoofdkantoor in Altdorf al een gala-avond, een feest voor de medewerkers en een jubileums-kermis voor de bevolking van het kanton Uri plaats.

Onder het motto "100 jaren, die verbinden" nodigde Datwyler Cabling Solutions haar Zwitserse klanten voor 9 september uit op de vakbeurs ineltec om het bedrijfsjubileum op de stand te vieren.

Aan de gelegenheid zelf namen meer dan 250 gasten deel, die met het Datwyler team het jubileum beklonken en samen vierden. Vooral installateurs, ontwerpers, handelaren, partners en key-accounts hadden aan de uitnodiging gehoor gegeven of heel spontaan hun beursbezoek in Basel verlengd.

Tegen de avond opende Christian Scharpf, verkoopleider voor de Zwitserse markt, het speciaal voor het feest aangerichte buffet. Er werden warme en koude hapjes geserveerd en typische Zwitserse gerechten, afgerond met een zoete afsluiting aan het taartbuffet. De feestelijke start werd begeleid door het "Schwyzerörgeli-Trio Eggflue", dat met muzikale folklore voor amusement zorgde.

Goed gesterkt ging het daarna over tot het officiële deel, dat Johannes Müller, CEO van Dätwyler Cabling Solutions AG, inleidde met een toespraak ter gelegenheid van het 100-jarige bestaan. "We willen niet rusten na deze 100-jarige succesgeschiedenis", beklemtoonde hij in zijn toespraak. "We moeten eerder vooruit kijken en door innovatie en een intensieve bewerking van de markt een verdere winstgevende groei garanderen."

Er volgde een video over de bewogen geschiedenis van het Datwyler concern. In aansluiting daarop zorgde DJ Pit op het mengpaneel tot laat in de avond voor een uitgelaten stemming.

"Dit was een geslaagd feest met een luchtig en heel collegiaal karakter", verklaart Christian Scharpf terugblikkend. "We bedanken al onze gasten voor het vertrouwen en hopen dat u nog lang terug zult denken aan deze gelegenheid. Wij kijken vooruit op een verdere spannende en nauwe samenwerking."