08/02/2013

10-Gigabit oplossingen met KS-T Plus en MS-K Plus

Nieuwe flyers bieden een snel overzicht en hulp bij het kiezen

Voor de overdracht van gegevens, taal, videosignalen en energie (Power over Ethernet) via symmetrische koperkabels zijn hoogwaardige systeemoplossingen nodig. Met "Componenten voor bekabelingen van de klasse EA" in twee nieuwe Datwyler flyers bieden wij u nu een snel overzicht en hulp bij het kiezen. U maakt een lijstje van de geschikte kabels, modules, dozen, paneel, behuizingen en belangrijke accessoires. Met de voorgestelde producten kunnen er voor de toekomst verzekerde bekabelingstrajecten van de klasse EA tot 500 MHz gemaakt worden, die hoge reserves voor de grenswaarden van de 10GBase-T-Standards bieden.

Een centrale rol speelt de desbetreffende RJ45-module. De eerste flyer geeft daarom productsuggesties rond de Keystone-module KS-T Plus 1/8, de tweede rond de module MS-K Plus 1/8. Beide voldoen uitstekend aan de eisen van de internationale Norm IEC 60603-7-51 voor de categorie 6A. De module MS-K Plus 1/8 voldoet verder aan de eisen van het Premium verificatieprogramma (PVP) van GHMT. 

De overzichten zijn in alle vestigingen van Datwyler te verkrijgen. De PDF‘s om te downloaden vindt u hier (in het Engels).